Tamahan on niin nopea herkku, ettei huomaa edes keittiossa kayneensakkaan!

 

Raaka-aineet:

2 kpl tuoretta luumua, puolitettuna ja kivi poistettuna
    
nokare voita
    
1 tl hunajaa
    
6 lehtea tuoretta rosmariinia
    
1 lehti tuoretta laventelia
    
90 g mascarponejuustoa
    
ripaus kanelia, jauheena
    

Ohjeet:

1. Sulata voi pannulla ja lisaa hunaja seka rosmariinin ja laventelin lehdet kokonaisina.

2. Lisaa luumun puolikkaat (tasainen puoli alaspain) ja paistele keskilammolla, kunnes pehmenevat ja ruskistuvat hieman (n.5 min.). Valele paistamisen aikana pannulla olevaa kastiketta paalle.

3. Sekoita mascarponen joukkoon sokeri ja kaneli.

4. Laita luumut lautaselle ja kaada kastike paalle pannusta. Tarjoa maustetun mascarponen kanssa kuumana.