Tassapa mukava makuyhdistelma...on suolaista, makeaa ja pippurista samalla leivalla.

 

Raaka-aineet:

4 kpl hyvaa vaaleaa leipaviipaletta (naille leivoin maalaislimpun)

tilkka hyvaa neitsytoljya
   
1 rkl voita
     
1 rkl hienosokeria
     
2 kpl paarynaa (kuorittuna tai kuorimattomana, kota poistettuna ja lohkottuna)
   
4 rkl marsala viiniä
   
kourallinen rucolaa
   
100 g feta juustoa murusina


Ohjeet:
(4 annosta)

1. Kuumenna uunin ylavastus (grilli) 180 asteeseen. Ripauta jokaisen leipaviipaleen paalle tilkka oliivioljya. Ruskista sitten leipaviipaleet molemminpuolin uunissa.

2. Laita paistinpannulle voi ja sokeri. Kuumenna keskilammolla, kokoajan sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut. Voin alettua vaahtoamaan lisaa joukkoon paarynalohkot. Paistele muutama minuutti, kunnes paarynat ovat saaneet vahan varia ja hieman pehmenneet.. Lisaa sitten joukkoon viini ja kiehauta 2min. Siirra pannu syrjaan ja anna hieman jaahtya.

3. Jaa rucola leipaviipaleiden paalle ja lisaa feta. Lusikoi paalle lampimat paarynat, seka siirappi pannulta.

Tarjoa heti. Sopivat hyvin alkuruoaksi tai valipalaksi.