Yksi tapa tehda hyvanmakuista tuorejuustoa...ja lisaile mausteet mielen mukaan...tuore on aina tuoretta :) Sailyy jaakaapissa viikon paivat.
Raaka-aineet:
maustamatonta jugurttia
musliinikangasta
tuoreita yrtteja , silputtuna
ripaus sokeria
ripaus paprikajauhetta
Ohjeet:
1. Vuoraa siivila kolminkertaisella musliinikankaalle. Laita siivila kulhoon.
2. Kaada jugurtti musliinikankaaseen ja sido kangas sitten pussiksi. Sido pussi roikkumaan jaakaappiin ja laita siivila/kulho alle.
Anna valua vah.12 tuntia.
Poista massa eli juusto musliinista ja sekoita joukkoon mausteet ja tuoreet yrtit...tai pyorittele juusto palloiksi
ja kierittele yrteissa :)
Yrteista naihin laitoin ruohosipulia, lehtipersiljaa...ja sitten kevatsipulia. Voit kayttaa basilikaa, chillia yms. mika vain maistuu.
Kommentit