Yksi tapa tehda hyvanmakuista tuorejuustoa...ja lisaile mausteet mielen mukaan...tuore on aina tuoretta :) Sailyy jaakaapissa viikon paivat.


Raaka-aineet:

maustamatonta jugurttia
    
musliinikangasta
    
tuoreita yrtteja , silputtuna
    
ripaus sokeria
    
ripaus paprikajauhetta

 

Ohjeet:

1. Vuoraa siivila kolminkertaisella musliinikankaalle. Laita siivila kulhoon.

2. Kaada jugurtti musliinikankaaseen ja sido kangas sitten pussiksi. Sido pussi roikkumaan jaakaappiin ja laita siivila/kulho alle.

Anna valua vah.12 tuntia.

Poista massa eli juusto musliinista ja sekoita joukkoon mausteet ja tuoreet yrtit...tai pyorittele juusto palloiksi

ja kierittele yrteissa :)


Yrteista naihin laitoin ruohosipulia, lehtipersiljaa...ja sitten kevatsipulia. Voit kayttaa basilikaa, chillia yms. mika vain maistuu.