Raaka-aineet:

125 g suolatonta voita
    
100 g kuorettomia pistachio pahkinoita
    
200 g tummaa suklaata, murusina
    
200 g fariinisokeria
    
5 rkl oliiviöljyä
    
3 kpl kananmunaa
    
1 tl vaniljauutetta
    
75 g puolikarkeita vehnajauhoja
    
25 g cocoa-jauhetta
    
1/2 tl leivinjauhetta
    
100 g valkosuklaata, murusina


Ohjeet:
( 12 annosta )

1. Kuumenna uuni 180 asteeseen (kieroilma 160 asteeseen). Vuoraa leivinpaperilla tai voitele 25cm kertaa 16cm kokoinen vuoka. Laita pistachio-pahkinat toiselle pellille uuniin noin 7 minuutiksi paistumaan.


2. Sulata tumma suklaa vesihauteessa. Vatkaa yhdessa sulatettu suklaa, sokeri, voi, oliivioljy, kananmunat ja vanilja. Siiviloi joukkoon jauhot, leivinjauhe ja cocoa-jauhe. Sekoita varovasti "nostellen" lusikalla. Lisaa pistachiot seka valkosuklaa. Sekoita varovasti.

Kaada vuokaan ja paista 30 minuuttia. Jaahdyta vuoassaan ja leikkaa paloiksi.