Raaka-aineet:

4 kpl kanan/broilerin rintafiletta, nahattomana
   
1 rkl kasvisoljya, paistamiseen
   
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
   
8 kpl parmankinkku siivuja
   
100 g tuoretta pinaattia
     
1/2 dl pinjansiemenia, kuivalla pannulla paahdettuna
   
1 kpl valkosipulin kynttä, murskattuna
   
1/2 dl parmesan juustoa, raasteena
   
600 g lehtitaikinaa
   
1 kpl kananmunaa voiteluun, rakenne rikottuna


Ohjeet:
(4 annosta)

1. Kuumenna oljy pannulla ja ruskista kana/broilrfileet nopeasti molemminpuolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Jata jaahtymaan.

2. Kiehauta pinaattia suolatussa vedessa noin 1/2 minuuttia ja jaahdyta mahdollisimman nopeasti kylmassa vedessa. Purista pinaatista vesi pois mahdollisimman hyvin (itse kaytan tahan musliinikangasta). Hakkaa pinaatti silpuksi ja sekoita joukkoon pinjan siemenet, valkosipuli seka parmesan juusto.

3. Jaa lehtitaikina neljaan osaan ja kaulitse jokaisesta riittavan suuri levy, jotta saat kaarittya fileen ymparille.

4. Voitele taikinat kananmunalla ja lisaa keskelle pinaattiseosta. Kaari jokaisen kananfileen ymparille kaksi parmankinkkusiivua ja laita pinaattiseoksen paalle. Sulje taikina painelemalla reunat hyvin yhteen. Laita taitekohta alaspain ja voitele teos kananmunalla. Jos jaljella on taikinaa, tee koristeita ja lisaa ne paalle. Voitele viela kananmunalla.

Kypsenna uunissa (200 asteessa) 30 min.