Todella raikas ja maukas alkuruoka tai kevyt lounas :)
Curry korostaa erityisen hyvin ravun lihan makua.
Raaka-aineet:
400 g kypsennetyn taskuravun valkoista lihaa (tarkista etta lihan seassa ei ole kuoren palasia)
1 rkl majoneesia
1/2 tl curryjauhetta
1 tl sitruunamehua
ripaus merisuolahiutaleita ja mustapippuria myllystä
3 kpl kypsaa tomaattia, ohuiksi siivutettuina
vesikrassia
tilkka oliivioljya ja sitruunamehua mausteeksi
Ohjeet:
(6 annosta)
1. Sekoita ravunlihaan majoneesi ja mausteet.
2. Sekoita vesikrassiin tilkka oliivioljya ja sitruunamehua. Laita tomaatit ja vesikrassi lautaselle, paalle haluamasi maara maustettua ravunlihaa. Tasta lihamaarasta riittaa alkupalaksi sanoisin kuudelle henkilolle...
Kommentit