Talle kalaruoalle sopisi vaikka kevyt punaviini...

 

Raaka-aineet:

1 kpl seabass filetta nahkoineen (n.70 g)
    
nokare voita, paistamiseen
    
ripaus merisuolahiutaleita ja pippuria myllystä
    
2 dl kuutioituja juureksia (porkkana, palsternakka, lanttu)
    
1 rkl hunajaa
    
1/2 dl "puy"linsseja, esikeitettyna
    
1 kpl savupekoni siivua, pieneksi silputtuna
    
1 dl vahvaa lihalienta


Ohjeet:
(1 annos)


1. Laita kuutioidut juurekset pieneen pannuun voin kanssa ja kuumenna, lisaa hunaja seka suola ja pippuri. Kiehauta, lisaa tilkka kuumaa vetta ja laita uuniin kypsymaan.

2. Ota toinen pannu ja kuumenna. Lisaa pannulle pekonikuutiot. Ruskista ja lisaa linssit. Sekoita ja lisaa lihaliemi/fondi. Kiehauta ja maista tarvitseeko lisata suolaa/pippuria.

3. Sulata voi pannulla ja paista kalafileet nahkapuoli alaspain kullanruskeiksi ja kaanna. Ota pannu pois liedelta (pannun kuumuus kypsyttaa lihan).

Kokoa annos ja mene syomaan :)