Raikkaat ja maukkaat kääryleet, tarjoa vaikka tomaattisalsan kera.

Ovat ihan yhtä hyviä sekä kuumana, että kylmänä. Minä sitten tykkään tuosta pinaatista...aina loytyy pussillinen jääkaapista. Sille on 1001 käyttötapaa...vähintään.

 

Raaka-aineet:

3 dl vehnajauhoja,siiviloityna
    
2 kpl kananmunaa
    
6 dl maitoa
    
ripaus merisuolahiutaleita ja mustapippuria myllystä
    
200 g tuoretta pinaattia
    
nokare voita , paistamiseen
    
täyte:
    
200 g ricotta juustoa
    
2 rkl lehtipersiljaa, hakattuna

muutama tuoreen basilikan lehti revittyna
    
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä


Ohjeet:
(4 annosta)

1. Lisaa pinaatti kiehuvaan veteen ja keita noin puoli min. jaahdyta nopeasti esim. jaavedessa. Purista vesi pois ja hakkaa silpuksi.

2. Siiviloi vehnajauhot kulhoon.Lisaa kananmunat seka vahan maitoa. Vatkaa. Lisaa pinaattisilppu ja loput maidosta. Vatkaa tasainen taikina ja anna seisoa noin puoli tuntia lampimassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Paista letut voissa. Levita jokaisen letun paalle ricotta juustoa, persiljaa ja basilikaa. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Kaari rullalle.

Tarjoa raikkaan tomaattisalsan ja salaatinlehtien kanssa.